Ballingslöv kök

Ballingslöv kök

Ballingslöv är en av de ledande tillverkarna av kök och badrumsinredning i Norden. Ballingslöv bildades redan år 1929 och har sedan dess skapat en hel del innovationer och trender i köket. Inom Ballingslövkoncernen finns även andra märken så som Kvik, Multiform, SweNovaKök samt Drømmekjøkkenet. Ballingslöv kök tillverkas i en fabrik i orten Ballingslöv som ligger strax norr om Hässleholm. Ballingslöv är kända för att tillverka köksluckor med bra ytbehandling och Ballingslövkoncernen har expanderat till mänder av olika länder.

Sponsrade länkar
Ballingslöv kök

Ett kök från Ballingslöv

Idag är det många kunder som står och velar mellan kök från Ballingslöv eller Ikea. Ikea lockar med lägre priser, medan Ballingslöv lockar med lite högre kvalitet och bättre service. Det är svårt att säga vilket alternativ som är bäst för dig utan det är en avvägning mellan pris, kvalitet, service och design på köket som avgör. Det finns många återförsäljare av Ballingslöv kök och priserna kan skilja sig mycket beroende på vem du frågar. Se därför till att få in mängder med offerter från olika hantverkare och företag innan du beställer ditt Ballingslöv kök. Med hjälp av ROT-avdraget får du en skattereduktion på 50% arbetskostnaden på upp till 100 000 kronor. Regler ändras dock hela tiden och för att få den senaste informationen som gäller idag så är det starkt rekommenderat att du besöker http://www.skatteverket.se.

Hur mycket rabatt kan jag få på mitt Ballingslöv kök?

När du köper kök har du huvudsakligen två metoder för att få ner priset på ditt Ballingslöv kök. Det första alternativet är hitta de lägsta priserna på vitvaror, kök, klinker etc var för sig för att kombinera lägsta priserna och bästa erbjudandena. Du kan även försöka förhandla ner priset på ditt kök och vitvaror separat eftersom det rör sig om stora beställningar. Nackdelen med den här med den här metoden är att det blir många körningar och är ganska tidskrävande. Det kan även vara så att olika produkter från olika ställen inte matchar varandra. Det andra alternativet är att köpa så mycket som möjligt från samma leverantör. Den här metoden ger dig stora möjligheter att förhandla ner priset. Många köksleverantörer erbjuder redan rabatt på vitvaror i samband med ett köp av Ballingslöv kök. Du kan ofta få mellan 10-25% rabatt på vitvarorna och på själva köket kan du kanske förhandla ner priset ungefär 15%.Du kan även förhandla dig till fri hemkörning vilket kan spara dig tid och pengar. Det viktigaste är dock att du väljer montörer och leverantörer som gör ett bra jobb. Var dock inte rädd för att gå in hårt och försöka pressa priserna eftersom det är trots allt dina pengar det handlar om.

Hur mycket kostar ett kök från Ballinslöv?

Hur mycket ditt kök kostar beror på oerhört många faktorer. Om du vill ha ett medestort välutrustat kök från Ballingslöv med nya och bra vitvaror samt att du låter hantverkare göra allt arbete (inklusive förberedande arbete som att riva ut ditt gamla kök) så kan ditt kök enkelt hamna över 200 000 kronor. Men det finns många tips för att få ner priset och ditt kök behöver inte alls kosta så mycket.

Så här får du dit Ballingslöv kök billigt

Här kommer lite spartips för att få ditt nya kök billigt, men oftast förutsätter det att du kan och har tid att jobba själv.

  • Riv ut ditt gamla kök själv och gör förberedande arbete.
  • Lägg golv/måla om själv.
  • Montera upp ditt kök på egen hand.
  • Återanvänd en del gamla vitvaror. Om dina vitvaror fungerar väl kanske du kan återanvända en del i ditt nya kök. En ordentlig rengöring och speciellt anpassad färg för vitvaror kan få dem att se ut som nya.
  • Pruta och förhandla ned kökets pris.
Sponsrade länkar