Billiga köksluckor

Billiga köksluckor

Ett billigt sätt att renovera köket är att behålla stommarna och bara byta köksluckorna. Det finns dock vissa nackdelar med den här metoden. För det första så ändras inte utformningen och planeringen av köket och de flesta vill ändra något med deras kök. För det andra är det inte sagt att du hittar luckor som passar dina stommar och slutligen kan det leda till att nya köksluckor kan kosta nästan lika mycket som ett nytt kök. Därför är det viktigt att du verkligen hittar ett sätt att få billiga köksluckor.

Sponsrade länkar

Ett alternativ är att renovera dina gamla köksluckor. Du kan bland annat måla dem, lackera dem eller tapetsera dem. Lägg därefter till ett par snygga handtag och känslan i köket är som ny.

Hur hittar man billiga köksluckor?

Att hitta billiga köksluckor är lättare sagt än gjort. Många börjar med att leta på Ikea och de har några riktigt billiga köksluckor på Ikea som till exempel ”Härlig” som just nu bara kostar 50 kronor. Du kan dock spara pengar genom att besöka Ikea i Polen och köpa dina nya luckor ( och annan inredning) där istället. Gå till Ikea.pl och jämför priserna. Allting är inte billigare, men vissa produkter är upp till 40% lägre i pris.

För att hitta billiga köksluckor kanske du måste leta på platser som du annars inte är van att leta köksinredning på. Du kan köpa ett begagnat kök på sajter som till exempel Blocket eller Tradera. Du kan även använda hemsidor som allaannonser för att filtrera många olika hemsidors innehåll samtidigt.

Sponsrade länkar