Billiga taklampor till kök

Har du tröttnat på din gamla kökslampa eller bytat bostad eller stil? Oavsett anledning till att byta kökslampa så upptäcker man snabbt att de bäst designade lamporna är dyra. Kökslampor är sällan högst upp på prioriteringslistan så vi söker därför efter aternativ som ser bra ut och är billigt i inköp. De flesta kökslampor är inte heller en särskilt komplicerade eller svåra att tillverka så inköpspriset bör egentligen vara lågt.

Sponsrade länkar

Så hur hittar jag billiga kökslampor?

Ikea har en del kökslampor för under 200 kronor men väl där sneglar amn gärna på dyrare modeller. Övriga butiker du kan leta billiga kökslampor i är bland annat hos.

Exempel på butiker där du kan köpa ny taklampa billigt

  • Rusta
  • Chlas Ohlson
  • Fyndiq.se
  • Bygghemma.se

 

Köpa begagnad taklampa

Ett annat sätt att få en billig kökslampa är att köpa begagnat. Kökslampor är sällan något som utsätts för slitage. Taklampor i köket blir förvissa lätt dammiga och smutsiga, men en begagnad kökslampa kan ofta rengöras så att de ser ut som nya. Det gäller därför att se potantialen när man köper en begagnad taklampa.

Om du köper en taklampa av en privatperson så kan du alltid förhandla om priset, men gör det på ett vänligt och respektfullt sätt Du kan förvarna i förväg att du är beredd att betala lite mindre för lampan så att du inte verkar för otrevlig

Du kan också hitta billiga begagnade taklampor till köket hos Röda Korset, Erikshjälpen eller annan organisation som säljer begagnade saker för välgörenhet. Om du har tur kan du även hitta designkökslampor som har blivit prissatta till ett alltför lågt pris.

Bygg din egen kökslampa!

En del butiker har nyligen börjat med ett koncept där du parar ihop olika stora lampor med med en valfri lampskärm. På så sätt kan du skapa unika kökslampor. Clas Ohlson har ett sådant utbud.

Framtiden flyttar in i köket

Om du är tekniskt intresserad eller bara gillar att byta färg på belysning så kan du fundera på att införskaffa moderna mobiltelefonstyrda lampor där du kan byta färg och dimma av med hjälp av en app i telefonen. Philips har sådana lampor i från av serien Philips Hue.

 

Sponsrade länkar