Billiga vitvaror på nätet

Billiga vitvaror på nätet

Den tiden är förbi då man snällt fick åka iväg till närmaste vitvaruhandel när ens köksmaskiner gått sönder. Idag har de stora vitvaru- och elektronikkedjorna fått konkurrans från nätet och fraktkostnaden för att få vitvaror hem är ganska överkomlig.

Sponsrade länkar

Idag går det lätt att hitta billiga vitvaror på nätet. Det rekommenderade tillvägagångssättet innan du köper nya vitvaror är att läsa tester för att sedan slå till på en lämplig produkt online. När du köper billiga vitvaror så ska du ha klart för dig att de allra flesta tillverkas i låglöneländer. Även om det står Bosch, Electrolux och så vidare så är det inte en garanti för att vitvaran tillverkas i Tyskland respektive Sverige. Vidare används ofta luddiga formuleringar som t.ex. att produkten är ”designad i Sverige” och en svensk flagga finns på produkten.

Ett sätt att få råd med en dyrare vitvaror är att planera ditt inköp. Sätt upp ett sparkonto där du varje månad sparar en summa pengar för att ha råd att köpa dina önskade vitvaror. Samtidigt kan du ha koll på nätet och leta efter erbjudanden och prissänkningar på de vitvaror som du tycker passar dig.

Var hittar jag billiga vitvaror?

Billiga vitvaror hittar du ofta på kampanj eller rea då du kan spara tusenlappar. Det finns dock några vitvarukedjor i Sverige som håller bra och konkurrenskraftiga priser. Exempelvis..
Elgiganten.se
Tretti.se
gransbygden.se
CDON.com. Tips: Cdon brukar ha aktuella rabattkoder som kan användas för att få ner priset.

Få billiga vitvaror genom att pruta

Det finns även möjligheter att få ner priset på vitvaror genom att pruta vilket inte går att göra lika lätt på nätet. När du går in i en affär så är det viktigt att komma ihåg att det är du som har makten och bestämmer över dina pengar oavsett hur mycket försäljaren är på dig.

Om du köper flera vitvaror samtidigt tycker jag absolut att du ska få mängdrabatt och allt annat vore märkligt. Har själv varit med om att få ner en Miele-tvättmaskin med över 1000 kronor bara genom att vara vänlig och prata lite med försäljaren. Det är inte alla försäljare det fungerar med, men enligt mig har du mer lycka med lokala små kedjor med äldre och erfarna försäljare. Lokala små vitvarukedjor brukar ha ett högre pris, men om du prutar lite och tar hänsyn till transportkostnaden med att köpa online så kan det vara värt det. I vilket fall som helst så förlorar du inget genom att försöka få ner priset. Ett annat alternativ är att förhandla till dig en förlängd garanti på köpet.

Sponsrade länkar