Diskmaskin 40cm

Diskmaskin 40cm

Idag är det svårt att hitta diskmaskiner som är 40 cm breda om man inte talar om bänkdiskmaskiner. Den vanliga bredden på smala diskmaskiner är idag 45 centimeter. Det kan gå att hitta 40 centimeter breda diskmaskiner som är begagnade eftersom det formatet existerade för länge sedan. Än så länge går det då och då att hitta annonser på 40 cm breda begagnade diskmaskiner. Ett annat alternativ är att leta efter smala diskmaskiner till husbilar/båtar och se om du kan få till en lösning där.

Sponsrade länkar
Röd bänkdiskmaskin -  Bosch SKS50E01

Röd bänkdiskmaskin – Bosch SKS50E01

Är det så att du har 40cm breda skåp i ditt kök så finns det alternativ om du orkar bygga om lite och är beredd att satsa på en 45cm bred diskmaskin. Du kan t.ex. avlägsna ett till av dina skåp och bygga hyllplan i tomrummet, hänga handdukar eller varför inte klämma in ett vinställ? Ett annat alternativ är att hänga ett snöre/rep och ett ha en lite gardin/skynke som du kan gömma din diskmaskin bakom. Kanske inte den vackraste lösningen, men är det t.ex. ett kök i ett fritidshus kan kanske den estetiska biten offras för det praktiska.

Det sista alternativet är att göra som många andra gjort som har för lite utrymme i köket, nämligen att köpa en bänkdiskmaskin. Bänkdiskmaskiner finns även för inbyggnad så det finns få ursäkter idag att inte ha en diskmaskin i köket. Det finns idag riktigt snygga bänkdiskmaskiner så det behöver inte vara något man måste skämmas för. Det sista alternativet är att skaffa en partner som älskar att diska även om det kanske är en egenskap som sällan utannonseras.

Sponsrade länkar