Diskmaskin 45cm

Diskmaskin 45cm

Att handdiska själv kan bli ibland bli outhärdligt och kännas som ett evighetsarbete. Somliga ser disken som en terapiform och uppskattar att göra det själv – för andra är det en pina som helst ska undvikas. Som tur är finns det ett ganska gott utbud av smala diskmaskiner eller s.k. Slimline-modeller som endast är 45cm breda.

Sponsrade länkar
Bosch smal diskmaskin SPU53M18SK - 45cm bred

Bosch smal diskmaskin SPU53M18SK – 45cm bred

Smala diskmaskiner som endast är 45 centimeter breda är idealt för de som är mer trångbodda. Med en smal diskmaskin kan man faktiskt lyckas med konsstycket att tränga in en diskmaskin i ett litet kök som aldrig var designat för att ha plats för en diskmaskin. Många små lägenheter och fritidshus saknar diskmaskiner och bara för att man har få kvadratmeter i köket så betyder det faktiskt inte att man måste vara utan vardagsbekvämligheter.

Smala diskmaskiner kan fås i en mängd olika utföranden. Så oavsett om du letar efter en i vitt, svart eller i rostfritt så kan du hitta ett alternativ som passar dig. Det finns även 45cm breda diskmaskiner färdiga för inbyggnad för dig som föredrar det.

Tillverkare av diskmaskiner

Det finns många tillverkare av smala diskmaskiner. Här nedanför listas några av dem. De märken som du kan hitta billiga 45cm diskmaskiner av kommer först.
Candy
Hoover
Whirlpool
Cylinda
Elektro Helios
Siemens
Electrolux
Gram
Husqvarna


Bosch
Gorenje
Aeg
Smeg
Miele

Funktioner i diskmaskiner

Smala diskmaskiner har även de många smarta funktioner. Det du ska leta efter i en smal diskmaskin är goda inställningsmöjligheter med förvaringen så att du t.ex. kan ställa om inredningen för skrymmande och stor disk. Naturligtvis ska du även kika på vattenförbrukning, energiförbrukning, diskeffekt och annat som du skulle granska vid köp av en normal diskmaskin.

Priser på smala diskmaskiner

De billigaste diskmaskinerna är lite dyrare än 60cm breda diskmaskiner. Men en snabb sökning visar att du kan hitta smala diskmaskiner för runt 3000 kronor. Vill du ha ett märke så som AEG eller en integrerad diskmaskin sticker priset iväg. En smal diskmaskin i rostfritt eller svart kan vara några hundralappar till en tusenlapp dyrare, men vissa tillverkare tar inte mer betalt för en diskmaskin i rostfritt än i t.ex. vitt.

Sponsrade länkar