Electrolux Home kök

Electrolux Home kök

Electrolux Home är butiker som säljer vitvaror med fokus på kvalitet och design. Förutom att sälja vitvaror så säjer Elextrolux Home även mängder med små elprodukter så som brödrostar, strykjärn lampor och naturligtvis kök. Företaget har nischat in sig på att erbjuda bra och testade produkter istället för de lägsta priserna, även om du såklart kan fynda när ELextrolux Home har kampanj.

Sponsrade länkar
Lantkök  Vit Torp från Elextrolux Home

Lantkök Torp från Elextrolux Home

Sentens Kust Design - Bild från Elextrolux Home kök

Sentens Kust Design – Bild från Elextrolux Home kök

De kök du kan köpa i Elextrolux Home butikerna kommer från företaget Sentens. Sentens kök är till stor del samma kök som Marbodal även om vissa detaljer kan skilja sig.

Varför ska jag köpa kök från Elextrolux Home?

Kvalitet: Eftersom Sentens kök är samma Marbodal så är kvaliteten förhållandevis hög. Man dock aldrig garantera sig mot enstaka fall av dålig kvalitet, men om återförsäljaren är seriös ser han till att rätta till problemet.

Kampanjer på Elextroux Home: En annan anledning till att köpa ett kök från Elextrolux Home är att de då och då har fördelaktiga kampanjer. Du kan till exempel på rabatt på vitvaror från Elextrolux eller Husqvarna till ditt kök.

Service: De flesta är väldigt nöjda med servicen från Electrolux Home kök. Dock varierar servicen en del beroende på från vilken butik du handlar köksinredning ifrån. Det är bäst att läsa på i förväg om just den Elextrolux Home butiken som du är intresserad av att köpa kök ifrån.

Sponsrade länkar