Epoq kök

Epoq kök

Epoq är en köksleverantör av prisvärda kök. Företaget försöker profilisera sig som en leverantör av billiga kök. Epoq lämnar trots deras relativt låga priser en ganska generös garanti på 25 år gällande lådfunkt

Sponsrade länkar
Epoq Trend Citron

Epoq Trend Citron

Edge valnöt från Epoq

ioner, gångjärn, skåpstommar, täcksidor och socklar. För övrig köksinredning från Epoq gäller dock en garanti på 3 år.

Prismässigt så konkurerrar Epoq främst med kök från Ikea. Det är dock en ganska stor skillnad på hur du beställer kök från Epoq och Ikea. Hos Epog så vill de gärna att du gör köksplaneringen på egen hand med hjälp av deras ritverktyg. När du är redo får du hjälp av en av Epoqs köksassisteneter som går igenom din planering och kommer med förslag på förbättringar.

Leveranstiden på ett kök från Epoq är ungefär 6 veckor. För vissa har leveransen ställt till med en del problem eller med andra ord förseningar, men det är ofta inte Epoqs fel utan företagen som levererar varorna.

Återförsäljare av Epoq kök

Du kan känna och beställa Epoq kök via Elgigantens butiker. När du köper ett kök från Epoq så ingår ofta ett presentkort eller en summa pengar du kan handla vitvaror för på Elgiganten. Om du vill besöka någon av Epoqs utställningar så hittar du stora utställningar i Malmö, Göteborg, Linköping samt Norrköping.

Sponsrade länkar