Hagakök

Hagakök

Hagakök har tillverkats i Sverige sedan 1924 och företagets mål är att kunna erbjuda ett kvalitetskök som håller länge. Hagaköken tillverkas i Tärnsjö samt Tibro och mycket av företagets tillverkning är specialanpassade kökslösningar.

Sponsrade länkar

Hagakök – Classic

Som potentiell konsument av ett Hagakök har du stor chans att sätta din egen prägel och stil på köket. Hagakök som företag är flexibelt och erbjuder dig stora möjligheter att anpassa ditt kök precis som du vill ha det. Några exempel anpassningar du kan få på ditt Hagakök är köksluckor i alla färger, anpassade mått på stommar och luckor, specialkåpor och mycket mera. Hagakök har även ett ganska brett sortiment och det tillsammans med deras flexibilitet när det kommer till att skapa anpassad design gör att du ofta finner det du söker hes dem. Hagakök är till för dig som vill sätta lite mer på ett bra kök. Hagakök är således inte den billigaste lösningen, men i längden kan det vara ett mycket bra kök. En skillnad är till exempel att Hagakök har en stommar i 18 mm melaminskiva. Om du ändå inte har tänkt att välja den absolut billigaste lösningen så kan det löna sig att först beställa hem en katalog eller offert från Hagakök.

Återförsäljare av Hagakök

Det finns mängder av återförsäljare av Hagakök. Vanligtvis kan du hitta Hagakök i olika byggvaruhus så som XL-Bygg, K-rauta, XXX-lutz, Karl Hedin Bygghandel samt m.fl.

Sponsrade länkar