Handtag till köksluckor

Handtag till köksluckor

Fåglavik -handtag till köksluckor från Ikea

Fåglavik -handtag till köksluckor från Ikea


Handtag till köksluckorna kan verka som en liten och obetydlig detalj, men faktum är att handtagen sätter till stor del stämningen och stilen till köket. Något du snabbt upptäcker när du handlar till köksluckor är att de har ett förvånansvärt högt pris för så små produkter.

Sponsrade länkar

Kostnad

Billiga handtag till köket från t.ex. Ikea kostar från cirka 60-70 kronor per par. Om du ska förnya ett äldre kök kan det ofta räcka med att byta luckor och handtag om själva stommarna fortfarande är av bra kvalitet.

Hitta billiga handtag till köksluckor!

För att få handtag ännu billigare kan du leta i butiker online eller importera från Polen eller Tyskland. Prisjakt listar en del butiker i Tyskland som även säljer till Sverige. Frakten brukar både vara ganska billig och snabb. Du kan även använda andra sidor som t.ex. Tradera eller Ebay för att hitta billiga handtag till dina köksluckor. Du kan också besöka IKEA i Polen som har lägre priser på en hel del produkter än här i Sverige. Ska du byta ut hela ditt kök kan det löna sig att importera det från IKEA i Polen. Jämför dock priserna online först.

Olika stilar på handtag

Det finns naturligtvis en hel del olika stilar på kökshandtagen att välja på. Allt från moderna och stora handtag till mindre, nätta handtag i lantlig stil. Du kan välja mellan moderna handtag, klassiska eller retrodeisgnade för att nämna ett par olika stilar. Det finns handtag i ett flertal olika material så som bland annat..

  • mässing
  • koppar
  • aluminium
  • rostfritt
  • plast
  • porslin
Sponsrade länkar