Handtag till köksluckor

Handtag till köksluckor

Att välja handtag till dina köksluckor kan vara mycket knepigt. Även om handtagen är en liten detalj så sätter de effektivt personligheten på hela köket. Hantagen kan förklaras som köksluckornas ögon – de är små i storlek men fångar genast din blick. Därför gäller det att du väljer rätt.

Sponsrade länkar

Handtag till köksluckor finns i en mängd olika stilar och storlekar. Allt från moderna till lantliga till roliga och romantiska. Valet är inte helt lätt och det kanske är därför som köksluckor med dolda hantag börjar bli allt mer populära.

Att byta både köksluckor och handtag är annars ett utmärkt sätt att fräscha upp ett trist gammalt kök. Ibland räcker det till och med att måla om luckorna och byta handtagen så får man en helt annan känsla och kostnaden är minimal relativt sett.

Hur byter man kökshandtag?

När du monterar handtagen till köksluckorna så kan det vara lite knepigt. Om du redan har hål i dina köksluckor så är det bäst om du hittar handtag med samma mått mellan hålen, annars kan du få spackla och måla om och i värsta fallet blir resultatet sämre än innan.

När du monterar dina handtag så lägg ner köksluckan så att det ligger lodrätt. Det och många fler tips finns att i en utmärkt guide till hur du monterar kökshandtag http://www.diffrey.se/monteringstips/

Billiga handtag till dina köksluckor

Hantagen till köksluckor är ofta förvånansvärt dyra om i princip samtliga affärer i Sverige tar överpris på dem. Att betala 30-50 kronor för en knopp och upp till flera hundra kronor för ett handtag är ganska mycket för något som är så okomplicerat att tillverka. Lyckligtvis är handtag till köksluckor ganska små och lätta så det utgör en perfekt vara att beställa vi nätet eller från vårt granland Tyskland. Om du har vägarna förbi Polen kan du också köpa billiga handtag till köksluckor för mellan 5-10kr stycket och det är normalpriset.

Sponsrade länkar