köksblandare med diskmaskinsavstängning

Om man installera en diskmaskin för första gången kan det hända att man måste byta blandare till en blandare med diskmaskinsavstängning. Diskmaskinavstängningen hjälper till att stänga av vattentillförseln när diskmaskinen inte används och att ha diskmaskinavstängning i blandaren är ofta en lösning som föredras av försäkringsbolagen, men för säkerhets skull är det alltid bra att ringa upp dem och undersöka saken närmare.

Sponsrade länkar
Blandare med diskmaskinsavstäningning 9000e flexi från FM Matsson

Blandare med diskmaskinsavstäningning 9000e flexi från FM Matsson

Design

Designmässigt är det inte stora skillnader mellan en blandare med diskmaskinavstängning och en blandare som inte har det, åtminstone inte på den del av blandaren som ögat faktiskt ser. Faktum är att många modeller finns i två versioner en med diskmaskinavstängning och en utan. Om du är väldigt specifik i ditt val av blandare kan det hända att just din favoritblandare saknar avstängningsfunktionen, men utbudet som finns bör tillfredsställa de flesta köpare. För tillfället, när den här artikeln skrivs, är det fortfarande populärt med blandare i krom-utförande och således finns ett brett utbud av dessa med diskmaskinsavstängning.

Funktioner

Blandare med diskmaskinavstängning finns med samma funktioner som övriga blandare. Några funktioner du kan fundera närmare på om du behöver är till exempel temperaturspärr, olika former av energisparsystem och utdragbar handdusch.

Modeller

Några blandarmodeller du kan kika närmare på som är populära är bland annat 9000-serien från FM Matsson.

Sponsrade länkar