Köksfläkt utan motor

Köksfläkt utan motor

En köksfläkt utan motor kan vara t.ex. en fläkttkåpa utan motor. Du kanske redan har extern fläkt som är lokaliserad till exempel på vinden och endast letar efter en köksfläkt utan motor, men som ändå har vissa inställningsmöjligheter.

Sponsrade länkar

Vad är fördelarna med en extern motor till köksfläkten?

Att ha motorn till din köksfläkt lokaliserad t.ex. på vinden är oftast en lite dyrare lösning, men det finns en del fördelar. För det första får du ofta en mycket kraftig fläkt med bra osuppfång och för det andra så minskar ljudnivån väldigt mycket. Det är inte alla som irriterar sig på fläktljudet, men är du en av dem så kan en köksfläkt med extern motor vara ett bra alternativ.

Några tillverkare som erbjuder köksfläktar utan motor

Electrolux
Thermex
Fjäråskupan
Franke
m.fl
Att hitta en fläkt utan motor är ibland lite knepigt och du kan behöva vända dig till affärer online för att få ett bredare utbud. En butik som säljer köksfläktar utan motor är luftbutiken.se. Där kan du även anpassa din fläkt efter extern motor och få den i valfri färg. Det finns även många andra butiker som säljer köksfläktar utan motor online.

Det finns flera olika typer av köksfläktar utan motor så oavsett om du behöver en modell för motering under skåp, vägghängd köksfläkt, hörnkupor m.m.

Sponsrade länkar