köpa kök i polen

 I Sverige har vi förhållandevis ganska höga priser på byggvaror jämfört med andra europeiska länder. Det är en hel del som har upptäckt att länder att flera andra EU-länder som t.ex. Polen har attraktiva priser på byggvaror. Man kan spara mellan 20-70% på byggvarorna beroende på om man tar del av aktuella erbjudanden och vad man ska handla.

Köpa kök i polen

Köpa kök i polen

Importera IKEA-kök från Polen

Flera svenskar har lyckats spara cirka 25% på deras IKEA kök. Nu kostar visserligen en resa med stor bil till Polen en del i form av bensin, båt, hyra av släpvagn eller bil. Fördelen med att köpa från IKEA i polen är att det är samma produkter som sälja på IKEA i Sverige. Många kombinerar även resan med att köpa annat som är billigt i Polen som till exempel alkohol.

Sponsrade länkar

Det mest lönsamma är att köpa ett stort kök inklusive vitvaror i Polen. Om du inhandlar ett litet billigt kök från IKEA sparar du inte särskilt mycket pengar. Gå in på ikea.pl och jämför priserna. Vidare kan prisbesparingen ofta bero på valuta skillnaderna mellan svenska kronor och polska złotyn. Passa på att handla när den svenska kronan är stark så sparar du ännu mer pengar.

Köp andra kök från Polen

Om du ska köpa ett mindre kök till en liten lägenhet eller gäststuga kan du köpa ett kök från något av de inhemska märkena. Här kan vi prata om riktigt billiga kök. Ett litet komplett kök med vitvaror (med betoning på litet) går att hitta från cirka 5000 kronor. För närmare 20 000 kronor kan du hitta riktigt intressanta kompletta alternativ och det bästa av allt är att ingen i Sverige vet vad det är för typ av kök. Dock är detta rekommenderat endast för mindre kök då det kan bli tråkigt om delar fattas eller något går sönder.

Byggvaruhusen i Polen är ofta enorma och har ett utbud som kan vara svårt att hitta i Sverige. Några exempel på byggaffärer hittar du nedanför.

    • Obi
    • Castorama
    • Ikea
    • Wema
    • Leroymerlin

Många fler..

Sponsrade länkar