Köpa kök i Tyskland

Man kan spara många tusenlappar på samma kök genom att köpa dem i Tyskland jämfört med Sverige. Tyskland är ett större land med större utbud och konkurrens än i Sverige, vilket i sin tur skapar en prispress och ett läge där svenska konsumenter kan göra klipp och spara pengar.

Sponsrade länkar
Ett grått kök från Nobilia. Laser 413

Ett grått kök från Nobilia. Laser 413

 

Varför ska man importera kök från Tyskland?

Den främsta anledningen till att handla vitvaror och kök i Tyskland är naturligtvis för att det i många fall är billigare. Men Tyskland har också ett större utbud och där finns det helt enkelt fler produkter att välja på – speciellt när det kommer till vitvaror.

Importera tyska köksprodukter

Det finns flera alternativ för hur du kan gå tillväga för att köpa ett kök från Tyskland. Antingen köper du via internet eller så åker du ner med en släpvagn och en stor bil till Tyskland och handlar i direkt i ett varuhus som t.ex. Bauhaus eller Ikea. Det tredje alternativet är att du åker ner på plats och ritar upp och beställer ditt kök och hämtar det vid ett senare tillfälle.

Handla kök på Ikea i Tyskland

Många svenskar vittnar om att de har lyckats spara 30-40% på deras kök genom att handla dem i Tyskland. Gå in på http://www.ikea.com/de och jämför själv om de produkterna du är intresserade av har ett lägre pris i Tyskland.

Köpa tyska kök online

Nobilia – en del Nobiliakök säljs som Noblessa kök i Sverige. Här kan man spara en hel del pengar. Om du är intresserad av att köpa Noblessa eller Nobiliakök i Tyskland kan du kika närmare på hemsidorna nedanför:

https://www.moebel-akut.de/kuechen.html
www.reuter.de
https://www.moebel-akut.de/kuechen.html
http://www.armaturenversand.de/

Handla kök på plats i Tyskland

Om du bod i södra Sverige så kan det vara ett alternativ att åka ner själv. Färjor till Tyskland går bland annat från Göteborg, Malmö och Trelleborg.

Läs mer om:

Köpa kök i polen

 

Sponsrade länkar