Kungsäter kök

Kungsäter kök

Kungsäter är ett företag med en över 100-årig historia. Kungsäter grundades i orten som har samma namn och ligger på gränsen mellan Halland och Småland. Kungsäter är än idag ett privatägt familjeföretag med svensk produktion. Kungsäter har idag fokus på hög kvalitet och helmassiva kök.

Sponsrade länkar
Kök från Kungsäter - Ellips

Kök från Kungsäter – Ellips

Kungsäter bygger rejäla kök med 22 mm stomme av massivt trä. En del kökstillverkare bygger kök som inte är beräknade att hålla längre än ungefär tio år, medan Kungsäter enligt dem själva satsar på att köken ska hålla betydligt längre, kanske till och med en livstid.

Design

Kungsäter har olika serier med kök. Kungsäter erbjuder både exklusiva kök som i köksserierna Gårdshorn, Hultaberg, men även andra typer av köksinredning så som Dalbo, Laminat, Design m.fl. som befinner sig i en lägre prisklass.

Kungsäter erbjuder kök i ett flertal olika stilar. Hos Kungsäter kan du hitta ett stilrent skandinaviskt kök, ett modernt kök, ett lantligt kök samt många fler olika alternativ.

Återförsäljare av Kungsäter kök

Du kan hitta Kungsäter kök i ett flertal egna butiker ibland annat Stockholm City, Göteborg och många fler orter. Utöver det har Kungsäter en flera återförsäljare. Du kan hitta din närmaste Kungsäter butik här http://www.kungsaterkok.se/butiker/

Sponsrade länkar