Mobalpa kök

Mobalpa kök

Om du har letar efter ett kök med spännande design och färger så kan Mobalpa kök vara något för dig. Mobalpa är ett köksmärke som är populärt i sydliga delar av Europa och designen är därför lite annorlunda än den traditionellt svenska. Många svenska köksleverantörer har väldigt liknande kök i deras sortiment och utbudet kan därför kännas lite tråkigt och ovarierat.

Sponsrade länkar

Köksinspiration från Mobalpa

Färglatt kök från Mobalpa

magellan-natur-ek Från Mobalpa

“magellan natur ek” Från Mobalpa

solane natur ek patina från Mobalpa kök

solane natur ek patina från Mobalpa kök

Mobalpas historia började år 1907 i Thônes i de franske alperna Från början var det ett möbelsnickeri, men år 1949 började de utveckla de första elementköken. Sedan dess har de tillverkat mer än en miljon kök som i många fall varit specialanpassat efter konsumenterna.

Återförsäljare av Mobalpa kök

Innan du bestämmer dig för att köpa ett kök måste du naturligtvis bekanta dig med det först. Förutom att beställa hem prislistor och kataloger så bör du även känna på ett utställningskök. Testa bland annat hu långt du kan dra ut lådor och syna skåpen både invändigt och utvändigt. Ett mobalpa kök tillhör inte de billigaste köken utan är snarare medeldyrt och uppåt och därför är det extra viktigt att du känner dig fullständigt nöjd med precis allt.

Du kan hitta återförsäljare av Mobalpa kök ibland annat Eskilstuna, Skövde, Veberöd, Vimmerby, Helsingborg, Växjö och på många fler platser.

Sponsrade länkar