Noblessa kök

Noblessa kök

Noblessa är en kökstillverkare som ägs av Nobilia – ett av Europas största köksföretag. Noblessas framgångsrecept beror enligt dem själva på modern teknologi, skräddarsydda kök och tyskt kunnande.

Sponsrade länkar

Noblessa kök är indelade i tre olika stilar nämligen moderna kök, klassiska kök, och lantliga kök. Stilen är lite annorlunda på köken än vad som erbjuds från traditionella svenska kökstillverkare, men de passar ändå väl in i svenska hem. Noblessa har även en snäll miljöpolicy som gör att för varje träd de använder så planterar de ett nytt.

Noblessa kök har också ett ganska brett utbud av handtag till köksluckor och många alternativ till bänkskivor som du kan välja på. Leveranstiden kan vara upp till 6-7 veckor från beställning.

Lantligt kök från Noblessa

Lantligt kök från Noblessa

Rabatter och erbjudanden

Noblessa har då och då ganska kraftiga rabatter. Ibland kan du få procentuell rabatt (t.ex 20 procent eller mer) och ibland inkluderar de en del vitvaror. Detta innebär att Noblessa känds som en leverantör som har en del marginaler för förhandling. För att få Noblessa kök ännu billigare så kan du köpa deras utställningskök som säljs till reapriser.

Planering och köp

Noblessa har ett eget verktyg som heter ”online planer” där du själv kan rita upp och planera ditt kök. Du kan köpa kök från Noblessa bland annat i Täby, Bromma, Göteborg, Malmö, Norrköping samt Västerås

Sponsrade länkar