Hitta nytt kök i Göteborg

Hitta nytt kök i Göteborg

Bor du i Göteborgsområdet och letar efter et nytt kök? I Göteborg har du goda förutsättningar och flera företag som är inriktade på att leverera kök. Här kommer en kort guide med tänkvärda fakta och tips för dig som ska köpa ett nytt kök samt var du hittar kök och köksinredning i Göteborg.

Sponsrade länkar

Att tänka på före köp av kök

Det är enormt mycket att tänka på innan du köper ett nytt kök, men lyckligtvis finns flera bra guider och många tips att tillgå. Bland annat här på den här sajten kan du t.ex. vår guide byta kök.

Några generella tips när du letar efter kök är att börja med att gå igenom vad som fungerar bra i ert kök nuvarande kök och vad som fungerar sämre. Om ni fick bestämma fritt, vilka vitvaror och vilken planlösning hade underlättat matlagningen? Skriv upp en önskelista på vad ni vill ha i just ert drömkök och en lista på vad ni verkligen behöver. Därefter är det dags börja prioritera och se över er budget.

Det finns gratis programvaror för dig som vil rita upp ditt kök.  Ett kök är ofta något som tar lång tid att planera och man kommer att ändra uppfattningar flera gånger. Ibland kan det underlätta att ta hjälp av experter på att designa kök och dessa brukar finnas i showroms och hos återförsäljare av kök.

Hitta köksinspiration

Innan ni bestämmer er för något bör ni titta på olika kök och kökslösningar. Det finns flera showroms där ni kan kika på kök i Göteborg, bland annat för Canadakök och Kvänum. På så sätt får ni en snabb uppfattning om vilken stil ni föredrar, men även material, vitvaror, färgval, bänkskivor samt mycket mer. Det är en stor skillnad på att se bilder på ett kök och känna på ett kök i verkligheten. Ett material som ser bra ut på bilder kan upplevas helt annorlunda när ni känner på det.

Du kan läsa mer om köksinspiration här  och om du har en begränsad budget kan du ta del av tips för hur du får ett billigt kök

Beställa köket online eller inte?

Förutom det stora utbudet av kök som du har i Göteborstraken är det naturligtvis möjligt att också beställa ditt nya kök på nätet. Vi rekommenderar att man känner på köket i förväg och bara beställer online först när man är 100% säker på vad man vill ha.

Vilka köksföretag finns representerade i Göteborg?h2>

Eftersom Göteborg är Sveriges näst största stad finns det enormt många butiker och kökstillverkare att välja mellan. Några kökstillverkare som du kan hitta i Göteborg är bland annat

KVIK

Puustelli

Lerum Kök

Sentens kök – Electrolux Home

Epoq

Ballingslöv

Kvik

Marbodal

Noblessa

Hur hittar jag köksinredning i Göteborg?

Det finns enormt många hjälpmedel på nätet för att hitta det du söker efter. Förutom Google kan du använda andra sökmotorer. Här kommer ett förslag på sökmotorer och hemsidor för att hjälpa dig att hitta kök i Göteborg.

Eniro.se

Hitta.se

Foretagsfakta.se

bolagsdelen.se

Sponsrade länkar