Poggenpohl kök

Poggenpohl kök

Poggenpohl skapades av Friedemir Poggenpohl år 1892 och är en av världens äldsta kökstillverkare. Poggenpohl hävdar även att de var först ute med vissa innovationer så som köksön, vitlackerad köksinredning samt ergonomiskt utformad köksinredning. Dessa påståenden kan säkerligen diskuteras, men klart är att ett företag som funnits i 120 år måste göra något rätt.

Sponsrade länkar

Modernt kök från Poggenpohl

Poggenpohl kök tillverkas i Herford Tyskland och som konsument kan du anpassa ditt kök in i minsta detalj. Poggenpohl jobbar även med miljö och hållbarhet. PoggenPohl tar hela 80% av materialet till deras kök från närliggande producenter, vilket minskar transportsträckor och miljöpåfrestningar. Poggenpohl kök har även fått dussintals nomineringar för deras design.

Varför ska jag köpa Poggenpohl?

Det finns flera anledningar till att överväga ett kök från Poggenpohl. Poggenpohl kök är till för dig som vill ha ett exklusivt väldesignat kök som du kan anpassa in i minsta detalj. En annan bra anledning är att kök från Poggenpohl är flexibla när det kommer till arbetshöjden. Det går enkelt att anpassa köken och även handikappanpassa dina Poggenpohl kök.

En annan anledning är att Poggenpohl varit konsekventa i deras design av köksinredning. Poggenpohls modulsystem är detsamma idag som för 50 år sedan så ett kök från Poggenpohl har lång livslängd och det kommer förmodligen finnas delar för lång tid framöver.

Om du har ett behov av att utnyttja varje ledig utrymme så är kök från Poggenpohl ett bra val. PoggenPOhl har flera lösningar för att ta vara både på höjden och vinklar i ditt kök.

Sponsrade länkar