Puustelli kök

Puustelli kök

Puustelli är den ledande kökstillverkaren i Finland och det är en position som de har haft i nära 30 års tid. Puustelli är även en kökstillverare som fler och fler får upp ögonen för i Sverige. Puustelli har för närvarande export till Sverige, Baltikum och Ryssland.

Sponsrade länkar
Smart förvaringslösning från Pustelli

Smart förvaringslösning från Pustelli

Puustelli är först och främst en kökstillverkare och enligt dem själva har de ett extremt fokus på kvalitet och kundnöjdhet och något måste de göra rätt för att lyckas så väl som de gör. Puustelli tillverkar även vissa möbler.

Därför ska du välja ett kök från Puustelli

Service: En av de främsta anledningarna till att välja ett kök från Puustelli är deras service och garanti, Snickerier från Puustelli har tio års garanti, men Puustelli hjälper till med alla garantiärenden.

Miljö: Ett Puustelli kök tillverkas på ett miljövänligt sätt. Företaget jobbar hårt för att minska andelen avfall och har en produktion fri från tungmetaller. Vidare använder Puustelli överskottet från deras produktion som bränsle i fabrikens uppvärmningssystem. Annat miljötänk inom Puustelli är att deras kök är bra planerade med energisnåla lampor, snåla blandare och rätt placering av vitvaror för att nämna några exempel.
Montering av köket Puustelli All inclusive är ett concept där Puustelli erbjuder dig att ge dig lite hjälp utöver det vanliga. Puustelli kan bland annat hjälpa dig med planering, måttagning, nedmontering, renovering samt transport. Ett Puustelli kök är därför även ett bra alternativ för dig som inte vill designa ditt eget kök och sköta allting själv.

Positivt och negativt

Puustelli är inte ett av de billigare köken och är i ungefär samma prisklass om kök från Marbodal. Om din budget tillåter att du köper ett kök från Puustelli så verkar det vara ett bra köp sett till hur många som är nöjda med det.

Eftersom Puustelli ofta erbjuder ett helhetskoncept där de sköter allt från rivning, montering och annat i köket så finns det en del kunder som har blivit missnöjda. De flesta av de negativa omdömen som Puustelli kök har fått har handlat om att de tagit längre tid än utlovat, kostat mer än beräknat, men få klagar på själva kökets kvalité. Samtidigt är många riktigt nöjda att de har fått ovanligt mycket hjälp från Puustelli och deras försäljare. Bland annat har de hjälpt till med att måla tak, lägga klinker/kakel och en del har fått försäljaren att göra hembesök för att få en bättre uppfattning om köket.

Sponsrade länkar