Rostfritt kök

Rostfritt kök

Rostfritt är en kökstrend som knappast har undgått någon. Vissa vivarutillverkare säljer idag fler rostfria vitvaror än traditionellt vita. Men det är inte bara vitvaror som idag är rostfria. Även rostfria stänkskydd är populära och vissa satsar på ett kök helt i rostfritt.

Sponsrade länkar

Ett kök i rostfritt är något som förknippas med ett ”proffskök” eftersom många restaurangers kök nästan alltid är i rostfritt. Rostfria kök har också synts mycket på tv och det experterna använder vill vi ha i våra egna hem. Till en början var kök i rostfritt väldigt exklusivt, men den stora efterfrågan har idag sänkt priserna även om det inte är billigt.

Den största nackdelen med kök i rostfritt är att smuts och fettfläckar från fingeravtryck syns bra. Det är å andra sidan inte enbart dåligt att smutsen syns lättare eftersom man då vet när det är dags att rengöra köket. Ett kök i rostfritt är förmodligen ett av de mest hygieniska materialen du kan ha i ett kök eftersom det är lättare att rengöra än många andra material. Just det hygieniska faktorn är anledningen till att restauranger väljer att ha kök i rostfritt.

Sponsrade länkar