Rullbord till köket

Rullbord till köket

Ett rullbord i köket är ett billigt och praktiskt sätt att få mer flexibilitet i köket i form av arbetsyta, förvaring och avlastningsyta.

Sponsrade länkar

Ett företag som har tagit reda på att rullbord både är praktiska och trendiga är IKEA som för närvarande har många rullbord i deras sortiment bland annat Groland, Bekväm Bygel men även flera rullbord i metall och rostfritt så som Udden, Flytta och Råskog.

Rullbord "Udden" från Ikea

Rullbord “Udden” från Ikea

Användningsområden för ett rullbord

Ett rullbords huvudsakliga syfte var att kunna transportera både mat och porslin intill ett närliggande matrum. Men som många har upptäckt har ett rullbord i köket betydligt fler användningsområden än att transportera mat, drinkar och tallrikar.

Ett rullbord till köket kan fundera som en köksö med hjul som du kan placera var du vill. Rullbord börjar också bli populära i små lägenheter som endast har ett litet kök eller kokvrå. Ett rullbord till det lilla köket utökar både förvaringsytan och arbetsytan ganska mycket utan at kosta en förmögenhet.

Ett rullbord kan även användas när du har fest och behöver ett drinkbord eller ett bord för aptitretande förrätter.

Var kan jag köpa ett rullbord?

Rullbord kan du köpa hos bland annat tidigare nämnda Ikea, confidentliving.se, Svenssons i Lammhult och många fler butiker.

Sponsrade länkar