Smedstorp kök köpguide

Smedstorp kök köpguide

Om du letar efter en kökstillverkare med produktion i Skåne och med stora anpassningsmöjligheter och en tydlig målsättning att leverera kök med kvalitet så är kanske Smedstorp kök något för dig.

Sponsrade länkar

Smedstorp är ett företag som har placerat deras tillverkning i skånska Österlen. Smedstorp arbetar hårt med att göra deras kök mer ergonomiska och enklare att städa, men anser att deras långsiktiga strategi är att satsa på kvalitet.

Ett kök från Smedstorp - Gärsnäs

Ett kök från Smedstorp – Gärsnäs

Varför ska du välja kök från Smedstorp?

Som kökskonsument finns det ett enormt utbud av kökstillverkare att välja på. I slutändan är det ofta en smaksak när det kommer till vilken kökstillverkare man väljer. Det ät inte ovanligt att ändra uppfattning efter att ha känt på de olika provköken i showromen eller tittat närmare på vänner och bekantas kök.

Hos Smedstorp kan du anpassa ditt kök efter dina önskemål och det finns många funktioner och finesser som kan få dig intresserad av köken. Smedstorp erbjuder bland annat.

• Köksluckor som klarar av upp till 70 kilo.
• Elektrisk öppning av vasklådan: En funktion som kan vara mycket praktisk när du har händerna fulla eller vill slänga något i soporna. Den elektriska öppningen aktiveras genom att knuffa till den med t.ex. ett knä.
• Bra support på hemsidan med dussintals olika manualer och guider.
• Du kan välja exakt vilken kulör du vill ha på köksluckorna och anpassa köket individuellt.
• Avdelare i lådor som ger grytlocken en plats
Smedstorp är ett bra alternativ för dig som vill kunna anpassa ditt kök efter en personlig stil och optimera förvaringen med smarta funktioner. Smedstorp kök är en tillverkare du bör kika närmare på om du ämnar att bo själv i bostaden en längre tid framöver och vill ha ett kök att trivas i. Om du letar efter ett billigare alternativ så kan du läsa mer om andra kök härhttp://xn--billigakk-77a.se/.

Var finns Smedstorp showroom?

Showroom för Smedstorp kök finns bland annat I följande städer.

Helsingborg,
Hässleholm,
Malmö

Sponsrade länkar