Svart bänkskiva

Svart bänkskiva

Svarta bänkskivor kan skapa kontraster i ett ljust kök och i rätt material kan de ge ett mycket exklusivt intryck.

Sponsrade länkar
Svart bänkskiva från http://www.dfi-geisler.com

Svart bänkskiva från http://www.dfi-geisler.com

Du kan hitta svarta bänkskivor i en mängd olika material. Bland annat i olika stenmaterial, men också i trä så som svartbetsad ek samt mörka träslag som Valnöt. Om du letar efter ett billigare material så finns det många svarta bänkskivor i laminat.

Det kanske snyggaste materialet att ha en svart bänkskiva i är förmodligen granit. Granit ger ett mycket exklusivt intryck och är samtidigt ett oerhört tåligt material. En av granits få negativa egenskaper är att det är så hårt att porslin lätt går sönder om du tappar dem på skivan.

Måla din gamla bänkskiva svart

Om ditt kök redan har en bänkskiva i trä som du vill byta ut så kan du först experimentera med att måla den svart. Du bör först ta kontakt med din lokala färgbutik för att få en lämplig färg som lämpar sig väl till att måla bänkskivor med.

Hitta svarta bänkskivor billigt

Laminat är ett material som är billigt när det kommer till svarta bänkskivor. Dessa har dock ofta något mönster för att efterlikna sten/trä som kanske inte faller dig i smaken. Idag är det mer trendigt att ha en helsvart högblank bänkskiva. Ett företag som har ett brett sortiment på bänkskivor i olika färger är bland annat http://www.dfi-geisler.com/. Du kan även leta hos Ikea eller hos Elextrolux Home som åtminstone tidigare har haft helsvarta bänkskivor i laminat.

Sponsrade länkar