Tibrokök

Tibrokök

Tibrokök tillverkar ganska lyxiga kök i den lite högre prisklassen. Tibros filosofi är att de tror på bra material i deras kök och att bra hantverk tar tid att skapa. Ett Tibrokök börjar inte tillverkas innan kunden har beställt det och Tibrokök är därför ingen kökstillverkare med massproduktion och stora lager.

Sponsrade länkar
Kök från Tibro- Köksstil Anno

Kök från Tibro- Köksstil Anno

Tibro har för närvarande många genomtänkta köksstilar så som Anno, Crona, Skärö, Grace, Gustav, Sigill, Form, Cello samt Sattfli och m.fl. De flesta köken som erbjuds från Tibro är i romantisk eller lantlig stil men de har även mer moderna köksstilar. Tibros filosofi är att deras kök ska hålla länge rent desginmässigt och därför hakar de inte på kortlivade kökstrender.

Varför ska jag välja ett kök från Tibro?

Unika kök: Kök från Tibro är lite mer ovanliga och sannolikheten att dina grannar har samma kök är väldigt liten. Samtidigt byggs inte köket förrän efter din beställning vilket innebär att köket anpassas efter kunderna och inte tvärtom.
Hållbart kök: Enligt Tibro själva håller deras kök högsta kvalitet samtidigt som köken rent designmässigt inte kommer kännas omoderna.
Vinförvaring: Tibro har riktigt bra lösningar för dig som vill ha en vinkällare eller vinkammare.
Romantiskt: Även om Tibro har en del moderna köksstilar så är deras klassiska och romantiska köksstilar något utöver det vanliga.

Sponsrade länkar