Vedum kök

Vedum kök

Vedum är en liten ort cirka nio mil från Göteborg i denna ort ligger det familjeägda företaget Vedum. Vedum tillverkar förutom köksinredning även möbler till badrum och förvaringslösningar.

Sponsrade länkar

Vedum grundades år 1919 och är Sveriges största familjeägda köks- och badrumsföretag. Med snart hundra år på den svenska köksmarknaden har de stor expertis på köksinredning. Vedum har även egen personal om kan hjälpa dig att optimera ditt kök efter det utrymme du har.

Design

Linda Valnöt ök från Vedum

Linda Valnöt ök från Vedum

Vedums kök är för dig som letar efter en klassisk svensk design. Hos Vedum finns ett ganska brett sortiment av kök i olika träslag, men de har även målade luckor för de som föredrar det. Vedum tillverkar inte specialskåp eftersom de vill hålla en rimlig prisnivå, men de är ändå villiga att anpassa deras kök och göra det personligt just för dig. Vedum är noga med att hitta en lösning som passar dig och din livssituation, men om samtidigt kommer hålla i längden. Du kommer troligtvis byta inredningsstil ett par gånger under ditt köks livsläng och ett neutralt designat kök från Vedum passar till det mesta.

Prisnivå

Vedum kök är för dig som letar efter ett kök med traditionell svensk design till ett rimligt pris. Letar du efter köksinredning med specialmått eller endast nya köksluckor kanske inte Vedum är företaget för dig. Vedum är även väldigt uppskattad för deras kvalitet och rangordnas av många högre än kök från t.ex. HTH, Ikea eller Marbodal.

Vedum säljer även en hel del kök till olika byggföretag som bygger nya bostadsrätter så som t.ex. NCC.

Var kan man titta och känna på Vedum kök?

Vedum kök har kök utställda i orter så som Malmö, Stockholm, Uppsala samt Malmö. Vedum har även en egen webbshop där du kan beställa köksinredning online eller tillbehör till ditt kök.

Sponsrade länkar