Vita kök

Vita kök

Vita kök har genom kökens historia alltid varit populärt. Vitt är en neutral färg om passar till nästan alla övriga färger. Vit köksinredning gör det möjligt för dig att kunna anpassa det övriga rummet precis som du vill. Det underlättar till exempel när du väljer kakel eller färg på väggarna.

Sponsrade länkar
Vitt kök från Sentens - Ectrolux Home

Vitt kök från Sentens – Ectrolux Home

Vita kök - Blenda från Myresjö

Vita kök – Blenda från Myresjö

Nackdelen med vita kök kan vara att med fel sorts luckor kan de upplevas som lite billiga eller kalla. Många av de billigaste köken är gjorda med släta vitfärgade köksluckor av spånskivematerial. För att få ett mer exklusivt intryck av ditt vita kök kan du komplettera med spotlights, inredning, exklusivt kakel en vacker bänkskiva, handtag och m.m
Två varianter av vita kök som för tillfället är populära är dels lantliga kök med ståtliga luckor och mer moderna högglansiga med handtagslös konstruktion. Det finns många flera varianter av vita kök och kökstillverkare brukar låta kunderna få välja vilken färg de vill ha köksluckorna i.

Välja bänkskiva till vitt kök

Vita kök brukar passa bra ihop med svarta bänkskivor eller bänkskivor av ek, men vita kök passar egentligen till alla typer av bänkskivor. Du kan hitta bänkskivor i sten, laminat, marmor eller glas som passar extremt bra med vita kök. Bänkskivor i sten eller glas brukar vara riktigt estetiskt tilltalande medan bänkskivor i trä är varma och ger en härlig  och levande känsla till ditt vita kök.

Sponsrade länkar